Approach® S60, een Garmin GPS-golfhorloge met een unieke stijl en ongeëvenaarde functies

De nieuw golf-app van Garmin brengt wekelijkse klassementen, ​ live scores en extra interactie

Garmin lanceert de Approach S60, een GPS-golfhorloge dat geavanceerde golffuncties combineert met een exclusief en stijlvol design. Het horloge is uitgerust met een touchscreen dat ook bij zonlicht makkelijk leesbaar is en dat op een intuïtieve manier gedetailleerde CourseView-kaarten en het aantal yards toont, volledig in kleur. Het biedt snelle toegang tot belangrijke informatie, zoals het aantal yards tot de grens, hindernissen en doglegs. Dit voor meer dan 40.000 opgeslagen courts, wereldwijd. Bovendien zijn er levenslang gratis updates. 

Stijlvol op en naast de golfbaan

De Approach S60 heeft een moderne look die ook buiten het clubhuis niet uit de toon valt. Met de QuickFit™ polsbandjes vervang je snel  en eenvoudig de bandjes, zonder hulpmiddelen. Ze zijn verkrijgbaar in een brede waaier aan stijlen: gekleurde silicone, leer of roestvrij staal. Ze kunnen ook gebruikt worden met bepaalde multisporthorloges van Garmin, waaronder de populaire fēnix 5 reeks.  

Verdere technische specs:

  • De Approach S60 is compatibel met de nieuwe Garmin Golf app. Met deze gratis app kunnen gebruikers het opnemen tegen vrienden en andere golfers op hetzelfde court en live scores delen. Scores die in het toestel ingegeven worden, worden automatisch gesynchroniseerd door de app, die onmiddellijk updates geeft tijdens het spel.  Bovendien kunnen spelers de plaats, de score en de handicap van andere spelers raadplegen.
  • Garmin AutoShot game tracking technologie: spelers kunnen makkelijk al hun shots herbekijken, in kaart brengen en analyseren. Het horloge registreert automatisch de locatie en de afstand van elke slag en uploadt die naar de Garmin Connect™ account van de gebruiker, die ze na het spel kan analyseren. Met de AutoShot data kunnen spelers statistieken van vorige rondes vergelijken, hun clubafstanden en -gemiddelden bekijken en hun evolutie raadplegen.
  • De Approach S60 berekent heel exact de afstanden tot de voorkant, de achterkant en het midden van de green, tot bunkers, waterhindernissen, lay-ups en doglegs. Bovendien kan de speler via het aanraakscherm de afstand tot een ander punt op de golfbaan berekenen.
  • Green View-functie: Golfers kunnen deze gebruiken om een overzicht van de green rond elke hole te krijgen.
  • Met de PlaysLike-functie kan de Approach S60 ook rekening houden met het hoogteverschil tussen de speler en het doel. Daarna berekent het welke afstand daarmee overeenkomt. Bijvoorbeeld, wanneer het shot bergafwaarts is, zal PlaysLike tonen dat het shot korter gespeeld wordt dan het werkelijk is.
  • SwingTempo: registreert de relatie tussen upswing en downswing.
  • De TempoTraining zet de gebruiker via trillingen aan om zijn swingtechniek te synchroniseren en zijn swingtempo te finetunen. Als het horloge verbonden is met de Garmin TruSwing™ sensor kan het de gebruiker ook informatie geven over de snelheid en club-pathmetingen om zijn swingtechniek consistent te verbeteren.
  • De Approach S60 heeft een batterijduur van tien uur tijdens het golfen en tot tien dagen in horlogemodus met activiteitentracker.
  • Het horloge heeft een waterbestendigheidsscore van 5 ATM.

De Approach S60 kan ook naast het golfen gebruikt worden als activity tracker. Zo houdt de gebruiker zijn dagelijkse hoeveelheid stappen, verbrande calorieën, afstand en slaap bij en ontvangt hij meldingen om doorheen de dag actief te blijven. Het horloge ontvangt ook smartphone meldingen zodat gebruikers via hun horloge oproepen, sms’en, e-mails… zien binnenkomen. Wanneer het gesynchroniseerd is met de app, geeft de Approach S60 ook weersvoorspellingen zodat spelers weten of ze droog zullen blijven op de golfbaan.

De Approach S60 is vanaf juni verkrijgbaar, in zwart of wit, voor een adviesprijs van 449.99 EUR. De premium versie met de exclusieve uitvoering kost 549.99 EUR.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.