Beleef elk avontuur ten volle met de nieuwe toppresterende smartwatches van Garmin, de fēnix™ 7 Pro Series en de epix™ Pro Series

Garmin brengt vandaag de nieuwe fēnix™ 7 Pro Series en epix™ Pro Series uit, de meest premium, high-performance smartwatches tot nu toe om je te ondersteunen bij al je sportieve uitdagingen. Of je nu stoffige paden aflegt of besneeuwde toppen beklimt, de nieuwe fēnix of epix is de perfecte metgezel, ongeacht de reis.

De fēnix™ 7 Pro Series premium multisport GPS smartwatches, met batterij op zonne-energie en 24-uurs gezondheid- en welzijnsmonitoring, voegen een ingebouwde LED zaklamp toe aan alle modellen, evenals innovatieve prestatiefuncties en kaartupdates om atleten en avonturiers te helpen effectief te trainen en optimaal te presteren. ​

De robuust ontworpen epix™ Pro Series is nu verkrijgbaar in drie maten (42 mm, 47 mm en 51 mm), met een geïntegreerde LED zaklamp, levendige AMOLED displays en innovatieve en geavanceerde training, gezondheidstracering en navigatiefuncties, allemaal met een indrukwekkende levensduur van de batterij.

Zoom op de nieuwigheden (apart en gemeenschappelijk)

fēnix™ 7 Pro Series

epix™ Pro Series

 • Nieuwe generatie MIP-scherm: voor een betere leesbaarheid en aanpassing aan verschillende lichtomstandigheden.
 • Extra vooraf geïnstalleerde activiteiten: raften, motorcross, overlanding en tientallen andere nieuwe activiteiten.
 • Langere levensduur van de batterij: tot 37 dagen in smartwatchmodus en tot 139 dagen in expeditiemodus(1)- met optie voor opladen op zonne-energie.
 • Helder AMOLED scherm.
 • Net als bij de fēnix serie, biedt de nieuwe epix Pro serie nu een keuze uit drie maten om elke pols beter te passen.
 • Extra vooraf geïnstalleerde activiteiten: waaronder voetbal, basketbal, racketsporten, paardrijden, enz.
 • Langere batterijduur: de 51 mm modellen bieden een batterijduur van 31 dagen(2) wanneer de smartwatchmodus is geactiveerd, of 58 uur in GPS-modus - zonder de optie voor opladen op zonne-energie.
 • De Red Shift Mode verandert de kleuren van het display in roodtinten om gebruikers te helpen beter te acclimatiseren aan donkere omstandigheden en de slaapcyclus minder te verstoren.
 • Geïntegreerde LED zaklamp (voor alle horlogematen) voor meer bewustzijn bij training in het donker.
 • Weerkaarten: om gemakkelijk de komende weersomstandigheden te bekijken.
 • Schaduw bij reliëf: snel aflezen van topografische kaarten voor een beter begrip.
 • Geoptimaliseerde hartslagsensor: verbetert multi-sport prestatiemonitoring om beter te begrijpen hoe het lichaam reageert op inspanning.
 • Weergave van POI's (points of interest), zoals hulpposten, direct op een kaart om je te helpen begrijpen wat je te wachten staat.
 • Krijg een beter inzicht in je fitnessniveau met geavanceerde trainingsfuncties zoals Hill Score (meet het gemak van bergop lopen en het uithoudingsvermogen, en evalueert de vooruitgang in de tijd op basis van VO2 max en trainingsgeschiedenis) en Endurance Score (meet het gemak van langdurige inspanningen, rekening houdend met trainingsgegevens zoals VO2 max, korte- en langetermijntrainingsbelasting en meer).
 • Loopvermogen aan de pols: krijg nu loopvermogen zonder accessoires, direct aan de pols.
 • Hulp bij jetlag: help de effecten van een jetlag te minimaliseren met advies over blootstelling aan licht, slaappatronen en lichaamsbeweging.
 • Outdoor Maps +(3) om premium kaartcontent (satellietbeelden, openbare terreinkaarten, verbeterde TOPO-kaarten, enz.) rechtstreeks op het horloge te ontvangen.

Garmin fēnix 7 Pro en epix Pro: onverslaanbare prestaties ​

Ga elke uitdaging aan met tientallen sportapps en een verbeterde opvolging met geavanceerde trainingstools. Elke ochtend kunnen atleten een voorbereidingsscore ontvangen van geavanceerde trainingsmetrics zoals incline score, endurance score, VO2 max, trainingsstatus en meer die hen helpen hun algehele prestaties te beoordelen. Wie zich voorbereidt op zijn volgende wedstrijd, kan profiteren van gratis Garmin Coach-trainingsplannen en de wedstrijdwidget gebruiken om trainingstips, voorspellingen van de finishtijd en een hele week aan dagelijkse trainingssuggesties te bekijken.

Tijdens het hardlopen of fietsen biedt PacePro™ GPS-gebaseerde tempogidsen voor geselecteerde routes of afstanden, terwijl ClimbPro real-time informatie weergeeft over huidige en komende beklimmingen. Tegelijkertijd geeft de tempo-aanpassingsfunctie op basis van helling een equivalent looptempo voor dezelfde inspanning op vlakke grond of bergop. Om uitputting te voorkomen, houdt de informatie over uithoudingsvermogen en loopvermogen op de pols in real time het inspanningsniveau en het geleverde vermogen bij.

Veiligere, nauwkeurigere navigatie

De fēnix 7 Pro en epix Pro series zijn uitgerust met kaartfuncties van topklasse en zijn klaar voor elk avontuur, zelfs als het buiten de gebaande paden is.

 • SatIQ™-technologie en multi-band signaalontvangst in combinatie met multi-GNSS bieden superieure positioneringsnauwkeurigheid in uitdagende omgevingen. ​
 • Voorgeladen TopoActive-kaarten (alleen Sapphire-versies) bieden multi-continentale kaarten van de hele wereld.
 • Met SkiView™-kaarten kunnen skiërs de namen en moeilijkheidsgraden van de pistes bekijken voor meer dan 2.000 voorgeladen skigebieden wereldwijd, terwijl CourseView-kaarten golfers toegang geven tot voorgeladen full-colour kaarten voor meer dan 43.000 golfbanen wereldwijd.
 • Bij het verkennen, creëert u rondreisroutes vanaf uw pols met behulp van Trendline™ populariteitsrouteringom de beste lokale paden te vinden.

Ontworpen om elke dag rond je pols te zitten

Ontvang 24/7 informatie over je gezondheid en welzijn, waaronder Pulse Ox(4) , Body Battery™ energietracking, geavanceerde slaaptracking en slaapscore. Wanneer je wakker wordt, ontvang je een ochtendrapport dat een gepersonaliseerd overzicht biedt van de slaap van afgelopen nacht, je trainingsvooruitzichten, hartslagvariabiliteit (HRV-status) en meer.

Zelfs onderweg helpen deze smartwatches je om verbonden te blijven. Alle smart meldingen kun je direct op je pols bekijken. Ze bieden ook contactloze(5) betalingen via Garmin Pay™ en de mogelijkheid om nummers te downloaden van Spotify®, Deezer of Amazon Music(6) om naar te luisteren zonder telefoon. Dankzij veiligheids- en trackingfuncties zoals ongevaldetectie, assistentie en LiveTrack(7) kunnen sporters met meer gemoedsrust trainen.

Haal nu nog meer uit je avontuur

Ze zijn robuust en designgericht, en bovendien heeft elk model in de fēnix 7 Pro-serie een display op zonne-energie, een responsief touchscreen, traditionele knoppen en een met vezels versterkte polymeer behuizing met een stalen ring en achterkant. Bovendien zijn de smartwatches getest volgens Amerikaanse militaire normen voor thermische, schok- en waterbestendigheid. Er zijn drie modellen beschikbaar: 42mm (fēnix 7S Pro), 47mm (fēnix 7 Pro) en 51mm (fēnix 7X Pro), met opties voor de Standard en Sapphire edities. Aanbevolen verkoopprijzen beginnen bij €849,99.

De epix Pro-serie combineert een stoer, atletisch ontwerp met hoogwaardige materialen zoals saffier en titanium, elk met een prachtig, helder, full-colour AMOLED-scherm. Een responsief touchscreen vult het oorspronkelijke ontwerp met 5 knoppen aan en biedt snelle toegang tot kaarten, fitnessstatistieken, slimme meldingen en nog veel meer. Er zijn drie modellen beschikbaar: 42mm, 47mm en 51mm met opties voor standaard en Sapphire edities, en een adviesprijs vanaf €949,99.

Sportliefhebbers kunnen ook hun eigen fēnix 7 Pro of epix Pro ontwerpen door armbanden en behuizing te mixen met Your Watch, Your Way. Ga voor meer informatie naar www.garmin.com.


(1) De levensduur van de batterij gebaseerd op de fēnix 7X Pro is 3 uur van direct zonlicht (50.000 lux) per dag.
(2) De levensduur van de batterij gebaseerd op epix Pro 51mm in smartwatchmodus.
(3) Abonnement vereist (apart verkrijgbaar).
(4) Dit is geen medisch apparaat en is niet bedoeld voor gebruik bij het diagnosticeren of controleren van medische aandoeningen; zie
Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen verkrijgbaar.
(5) Bekijk hier meer info over
het land, het betalingsnetwerk en de uitgevende bank die momenteel worden ondersteund.
(6) Premium abonnement vereist.
(7) Indien gekoppeld met een compatibele smartphone; zie
Garmin.com/be. Zie Garmin.com/safety voor vereisten en beperkingen met betrekking tot veiligheid en tracking.

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.