Blijf verbonden met de zūmo® 396 gps van Garmin® voor motoren

Garmin lanceert de robuuste zūmo 396 LMT-S, een gps speciaal ontworpen voor motorrijders met zin voor avontuur. De satellietnavigatie is uitgerust met een 4.3-inch scherm dat zelfs met handschoenen aan bediend kan worden. Het geheel zit in een nieuwe behuizing en pakt uit met uiteenlopende functies zoals duidelijke richtingaanduiding met informatie over elke afzonderlijke bocht, gratis realtime diensten1, ingebouwde wifi, draadloos delen van documenten via GPX, en routeopties langs slingerende wegen voor avonturiers die op zoek zijn naar extra rijplezier.

"Sinds jaar en dag vertrouwen onze klanten op de zūmo voor gebruiksvriendelijke navigatie op maat van motorrijders," zegt Dan Bartel, vicevoorzitter Global Consumer Sales bij Garmin. "Met de zūmo 396 kunnen motorrijders in alle vertrouwen de weg op en krijgen ze voortdurend de belangrijkste updates zoals live verkeersinformatie en het recentste nieuws over de weersomstandigheden waarmee ze onderweg te maken kunnen krijgen."

Blijf verbonden

Verbonden blijven is heel eenvoudig met de zūmo 396. Met de Garmin Smartphone link app koppel je jouw smartphone via bluetooth aan de zūmo en krijg je toegang tot een reeks gratis livediensten1, zoals verkeersinformatie en weerberichten. Ook handsfree bellen wordt hierdoor heel eenvoudig.  Dankzij de LiveTrack kunnen de thuisblijvers jouw rit in real time meevolgen.

Door de ingebouwde Wi-Fi kan je kaarten, software en nuttige plaatsen eenvoudig up-to-date houden, zonder daarvoor een andere computer te moeten gebruiken. De zūmo 396 maakt het plannen, delen en opvolgen van routes heel eenvoudig, zowel voor soloritten als in groep. De zūmo 396 maakt het avontuur compleet door handige bediening op het scherm aan te bieden voor muziek2 en andere content die via Bluetooth wordt doorgestuurd vanuit je telefoon of mediaspeler.

Veiligheid primeert

De navigatie van de zūmo 396 helpt ook om je aandacht bij de weg te houden en veiliger te rijden. Met de Automatic Incident Notifications1 technologie stuurt de zūmo bij een ongeval automatisch een tekstbericht met gps-locatie naar een vooraf bepaalde contactpersoon.

Verder waarschuwt het apparaat je over scherpe bochten, spoorwegovergangen, regels in verband met het dragen van een helm, snelheids- en verkeerslichtcamera’s en nog veel meer. De zūmo 396 is ontworpen voor gebruik in alle mogelijke omstandigheden en is daarom bestand tegen brandstofdampen, uv-stralen en barre weersomstandigheden3.

 Verder is de zūmo 396 uitgerust met:

  • Garmin Adventurous Routing: Haal nog meer uit je motorrit door snelwegen te beperken.
  • Gedetailleerde kaarten van Europa
  • Foursquare en TripAdvisor waarmee je nuttige plaatsen, de beste restaurants, hotels en attracties ontdekt.

De voorgestelde verkoopsprijs van de zūmo 396 LMT-S met kaarten van Europa is 399,99 euro en de zūmo 346 LMT-S met enkel navigatie voor West-Europa komt op 349,99 euro. Beide zouden in april in de winkel moeten liggen. 

1Om livediensten of intelligente infoberichten op je navigatietoestel te ontvangen, moet je de gratis Smartphone Link app downloaden. Ga naar Garmin.com/SPL voor meer info. Voor sommige functies is een bluetooth-compatibele helm/hoofdtelefoon nodig en een smartphone met gps en bluetoothverbinding (apart verkrijgbaar). De geldende tarieven voor de verbinding zijn die van het dataplan van de gebruiker.

2De bediening van muziek en media werkt met iPhoneÒ 4S of nieuwere versies en met iPod touchÒ 2nd Generation of nieuwere versies. Hiervoor is een smartphone met bluetoothverbinding nodig (apart verkrijgbaar). Zie garmin.com voor meer info.

3IPX7 waterbestendigheid; zie garmin.com/waterrating voor meer info.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.