CamperVan: Garmin's eerste GPS ontworpen voor liefhebbers van ‘Van Life’

Unieke en nuttige functies zoals de Michelin GuideTM en Tripadvisor

Reizen in een van of minibusje is de laatste jaren een echte trend geworden. Het gebruik van de hashtag #vanlife(1) is in een jaar tijd verdubbeld. Vrijheid, lagere kosten, lokaal toerisme... allemaal redenen om het eens te proberen. Voor alle reisfanaten die verlangen naar vrijheid en avontuur, lanceert Garmin zijn allereerste GPS-toestel dat speciaal ontworpen is voor roadtrippers. Met een groot, duidelijk HD-display en unieke nieuwe functies, leidt de CamperVan je veilig en met een gerust hart door je reis. De CamperVan GPS beschikt over alle nodige functies, zoals Trendy PlacesTM; die interessante stopplaatsen aanbeveelt, Local SpotsTM; waarmee reizigers lokale niet te missen bestemmingen kunnen verkennen en Roadtrip RoutesTM; waarmee je eenvoudig kan afwijken van je geplande route. De GPS toont je ook de dichtstbijzijnde campings en rustplaatsen waar je tijdens jouw reis terecht kan. Zo verlies je geen tijd met de zoektocht naar een geschikte plaats. Deze GPS is ook de eerste die over de beroemde Michelin GuideTM beschikt. Het toont je foto's, beschrijvingen en beoordelingen van plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Je hoeft je dus alleen maar te laten leiden en van jouw reis te genieten.

Laat je in volledige sereniteit leiden

Naast hotspots, lokale hotspots, reisroutes en de Michelin-gidsTM, bevat de CamperVan GPS van Garmin nog veel meer interessante functies:

  • De GPS bevat reizigersbeoordelingen op TripAdvisorâ van ​ uitstekende restaurants, activiteiten en andere locaties;
  • De BirdsEyeTM-satellietbeelden, beschikbaar op de GPS, bieden een duidelijk overzicht van het landschap vanuit de lucht. Ze onthullen verborgen paden naar afgelegen locaties en zijn met Wi-Fi beschikbaar via een directe download naar het toestel zonder jaarabonnement;
  • Een vooraf ingevuld telefoonboek dat snel toegang biedt tot campings en stopplaatsen: de nuttige punten van ACSITM, CampercontactTM, Trailer's PARKTM en iOverlanderTM maken het gemakkelijk om informatie te vinden over campings en andere aanbevolen interessante locaties buiten de autobanen;
  • CamperVan GPS beschikt over een spraakassistent waarmee je de navigator kan bedienen en specifieke aanwijzingen kan opvragen door simpelweg te zeggen "Ok Garmin... ";
  • De mobiele toepassing Garmin DriveTM, aangestuurd door Bluetooth®, kan worden gedownload naar een compatibele smartphone om telefoonmeldingen te bekijken, GPX-bestanden te delen en toegang te krijgen tot live brandstofprijzen, verkeers- en weerinformatie;
  • De CamperVan GPS kan gebruikt worden samen met de Garmin BCTM 40 of BCTM draadloze achteruitkijkcamera (apart verkrijgbaar), waarmee je gemakkelijk kan zien wat er zich achter je busje afspeel wanneer je achteruit rijdt.

CamperVan: de reisgezel voor al jouw roadtrips

Klaar om je aan Van Life te wagen? De nieuwe CamperVan wordt jouw beste reisgezel tijdens jouw uitstappen in busjes, ongeacht jouw bestemming en de duur van jouw roadtrip. De CamperVan GPS is nu exclusief verkrijgbaar in Europa aan de adviesprijs van €299,99. Voor meer informatie, zie https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/786903.


(1) In 2019 stond de teller op 3,7 miljoen berichten met de hashtag #vanlife. In januari 2020 werd de hashtag #vanlife al 6,5 miljoen keer gebruikt. De teller is nooit gestopt met groeien en bereikte maar liefst 7,5 miljoen gebruikers tegen eind 2020. In slechts één jaar tijd is het gebruik van de hashtag wereldwijd verdubbeld. Bron: metrotime.be.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.