DE CAMPER 770 LMT-D VAN GARMIN BIEDT LIVE SERVICES EN REISGEGEVENS VOOR KAMPEERLIEFHEBBERS

Garmin stelt zijn model Camper 770 LMT-D voor, het laatste nieuwe model in zijn reeks navigatiesystemen voor kampeerliefhebbers.

De Camper 770 LMT-D biedt kampeerders geavanceerde navigatieoplossingen aan, zoals gratis live services met verkeersupdates in real time, weersverwachtingen en nog veel meer.

Met de Camper 770 LMT-D kunt u ten volle van uw avonturen genieten. Het toestel heeft een groot scherm met smalle rand, is stevig, polyvalent en handig, en biedt nuttige reisinformatie over de plaatsen die op uw weg liggen. Een LiveTrack-functionaliteit maakt het bovendien voor uw familie en vrienden mogelijk om uw verplaatsingen te volgen.

De connectiviteit speelt een essentiële rol in de werking van de volledig herziene Camper 770 LMT-D. Deze nieuwe navigator beschikt ook over een ingebouwde Wi-Fi en u kunt nu ook gemakkelijk de laatste updates van kaarten en software downloaden om tijdens uw verplaatsing, ver van huis, over de meest recente informatie te beschikken. Het navigatiesysteem geeft bovendien interessante POI’s in de buurt aan. 

 • Groot scherm 6,95 inch: helder, duidelijk, gemakkelijk te lezen, in alle omstandigheden
 • Voorzien van TripAdvisor: u leest de mening van andere reizigers over de plaatselijke bezienswaardigheden
 • LiveTrack: u kunt de verschillende etappes van uw avontuur met uw familie en vrienden delen
 • Gemakkelijke update dankzij de ingebouwde Wi-Fi: u beschikt altijd over de meest recente informatie
 • NKC Campercontact: kies uw campingplaats op basis van praktische criteria zoals stromend water, toegang tot internet, elektriciteit, enz.
 • Smartphone meldingen: bekijk de meldingen van uw smartphone op uw gps

DE FUNCTIONALITEITEN VAN DE CAMPER 770 LMT-D:

 • Begeleiding in functie van de grootte en het gewicht van een trailer of een caravan
 • Volledige lijst van kampeerterreinen: kies uw droomplek op basis van praktische criteria zoals stromend water, toegang tot internet, elektriciteit, enz.
 • Speciale waarschuwingen voor de bestuurder-kampeerder: plotse helling, brughoogte, gevaarlijke bocht, gewichtsbeperking enz.
 • Vermoeidheidsdetectie: na lang rijden nodigt het toestel u uit om een pauze te nemen en stelt het bovendien geschikte plaatsen voor
 • Easy Route Shaping: u raakt gewoon het scherm aan om uw route aan te passen en langs uw favoriete wegen en steden te rijden
 • Handenvrije besturing voor een grotere veiligheid: stembediening, handsfree bellen met Bluetooth en directe weergave van belangrijke nuttige informatie 1 op het scherm

De Camper 770 LMT-D is compatibel met de draadloze achteruitrijcamera Garmin BC 30 (apart verkocht) en werkt samen met elke Garmin SmartWatch die met Connect IQ compatibel is, zoals de nieuwe fēnix5 (apart verkocht), zo ontvangt u meldingen direct op uw horloge en vindt u uw geparkeerde wagen snel terug dankzij het kompas. Hij zal beschikbaar zijn vanaf februari 2017, tegen de adviesprijs van 399,99 €. Voor meer informatie, zie www.garmin.com.

1 Voor de toegang tot realtime informatie of de nuttige meldingen, moet u de gratis applicatie Smartphone Link downloaden, op een compatibele Smartphone (apart verkocht).

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.