De Garmin vívoactive 5 GPS-smartwatch: je nieuwe metgezel voor een gezondere, actievere levensstijl

Fitness coaching aan je pols, gepersonaliseerde gezondheidsinformatie, gedetailleerde slaapstatistieken en nog veel meer komen samen in de nieuwste smartwatch met een prachtig AMOLED-scherm, en dat alles voor een betaalbare prijs.

Brussel, woensdag 20 september 2023 - Garmin onthult vandaag vívoactive® 5, hun nieuwste gezondheids- en fitnesssmartwatch met een helder AMOLED-touchscreen, ontworpen om je levensstijl de hele dag bij te houden tegen een betaalbare prijs. Met een breed scala aan gezondheidsmonitoringfuncties kan vívoactive 5 gebruikers helpen meer te weten te komen over hun lichaam, hen begeleiden naar een actieve levensstijl en hen helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Met een batterijlevensduur tot 11 dagen in smartwatchmodus hoeven gebruikers zich geen zorgen meer te maken over het elke nacht opladen van hun horloge en kunnen ze 24 uur per dag waardevolle gezondheidsgegevens ontvangen, zoals stressniveau, Body Battery™ en slaap met gepersonaliseerde slaapcoaching en slaapdetectie.

Nieuwe functies voor nog nauwkeurigere opvolging

  • Helder AMOLED-scherm: gezondheids- en fitnessgegevens, slimme meldingen en meer zijn gemakkelijk af te lezen.
  • Langere batterijlevensduur: met tot 11 dagen in smartwatchmodus kun je meer tijd besteden aan wat je leuk vindt en minder tijd aan het opladen van je horloge.
  • Slaapcoach: krijg een slaapscore en persoonlijk advies over aanbevolen slaapduur, en volg verschillende slaapfasen, dutjes en andere belangrijke statistieken zoals Pulse Ox1 status en hartslagvariabiliteit (HRV).
  • Ochtendrapport: begin de dag goed met een overzicht van je slaap, het herstel, de HRV-status en de weersinformatie van de vorige nacht (indien gekoppeld met een compatibele smartphone)2.
  • Detectie van dutjes: volg of registreer dutjes automatisch om de gunstige effecten op het lichaam te bepalen, evenals de voorgestelde tijd en duur.
  • Verbeterde Body Battery: monitor het energieniveau van je lichaam gedurende de dag om de beste tijden voor activiteit en rust te vinden. Krijg nog meer details en persoonlijk inzicht in hoe slaap, dutjes, dagelijkse activiteiten en stress energieniveaus beïnvloeden3.
  • Rolstoelmodus: houd de dagelijkse hartslag bij en ontvang waarschuwingen voor gewichtsveranderingen, evenals activiteiten en workouts die specifiek zijn voor rolstoelgebruikers. Bij het maken van deze nieuwe functies zijn de algoritmes van sommige bestaande functies aangepast om de relevantie van belangrijke informatie voor rolstoelgebruikers te verbeteren.
  • Trainingsvoordelen en hersteltijd: om een beter inzicht te krijgen in de voordelen van elke trainingssessie voor het lichaam en de hersteltijd die nodig is om elke fitnessuitdaging aan te gaan.
  • Meditatie: volg begeleide meditatiesessies om stress, angst en meer te verminderen.
  • Twee lettergroottes: kies tussen een kleinere of grotere lettergrootte om slimme meldingen4, trainingsgegevens, enz. gemakkelijker weer te geven.

Een smartwatch voor elke passie

Met meer dan 30 vooraf geïnstalleerde GPS- en indoorsportapps kunnen gebruikers actief blijven ongeacht hun passie - van wandelen en hardlopen tot roeien, pickleball, rolstoelactiviteiten en nog veel meer. Met de vívoactive 5 kunnen sporters zelfs hun eigen stapsgewijze workouts samenstellen uit meer dan 1.600 oefeningen in de Garmin Connect™ app en deze rechtstreeks naar het horloge sturen. Wie wil trainen voor een 5K run of iets langer, kan zich voorbereiden met de gratis Garmin Coach adaptieve trainingsplannen. Naast het bijhouden van dagelijkse stappen en verbrande calorieën kan de vívoactive 5 ook minuten van matige en zware intensiteit, VO2 max en nog veel meer bijhouden.

We zijn niet te stoppen !

De vívoactive 5 zit boordevol gezondheids- en wellnessfuncties en kan gebruikers helpen de hele dag fit te blijven, elke dag opnieuw. En met een batterijlevensduur tot 11 dagen hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken dat ze hun horloge elke nacht moeten opladen, dus hebben ze 24/7 toegang tot belangrijke gezondheidsgegevens. Dag en nacht houdt de vívoactive 5 de hartslag3, ademhaling, stress en nog veel meer bij. Tijdens de slaap kan het ook de hartslagvariabiliteit bijhouden om gebruikers een beter inzicht te geven in hun algehele gezondheid. Daarnaast kunnen vrouwen hun menstruatiecyclus en zwangerschap volgen en advies krijgen over lichaamsbeweging en voeding.

Steeds geconnecteerd

Blijf onderweg geconnecteerd met de vívoactive 5 door berichten, e-mails en waarschuwingen rechtstreeks op je pols te ontvangen wanneer je deze koppelt met een compatibele smartphone. Gebruikers kunnen ook berichten beantwoorden met het toetsenbord van het horloge en foto's direct op het scherm van het horloge bekijken. Beveiligings- en traceerfuncties dragen bij aan gemoedsrust door een bericht met de locatie van de gebruiker (waar mogelijk) naar geselecteerde contactpersonen voor noodgevallen te sturen als ze zich onveilig voelen of als er een incident wordt gedetecteerd5. Onderweg zijn contactloze betalingen mogelijk met Garmin Pay™6. Het is ook mogelijk om liedjes en afspeellijsten te downloaden van Spotify®, Amazon Music en Deezer (abonnement vereist) om naar te luisteren zonder telefoon. Daarnaast kunnen gebruikers hun gezondheids- en fitnessgegevens bekijken in de Garmin Connect app en apps, wijzerplaten en meer uit de Connect IQ™ Store rechtstreeks naar het horloge downloaden, of meer opties vinden in de smartphone app.

Start je volgende avontuur met de vívoactive 5

De vívoactive 5 heeft een lichtgewicht aluminium behuizing en siliconen band en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder zwart/leisteen, ivoor/crème goud, marineblauw/marineblauw metallic en paars/paars metallic. De vívoactive 5 is nu verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van €299,99.

Ontdek hier hoe vívoactive 5 je kan helpen jouw gezondheids- en fitnessdoelen bij te houden.


1 Het is geen medisch apparaat en is niet bedoeld voor gebruik bij het diagnosticeren of controleren van medische aandoeningen; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen verkrijgbaar.

2 Zie Garmin.com/ble.

3 Nauwkeurigheid van activiteitstracking.

4 Indien gekoppeld met een compatibele smartphone

5 Indien gekoppeld met een compatibele smartphone; zie Garmin.com/ble.. Zie Garmin.com/safety voor veiligheids- en trackingvereisten en -beperkingen.

6 Informatie over het momenteel ondersteunde land, het betalingsnetwerk en de uitgevende bank.


 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.