Een juweel dat aanzet tot beweging

Garmin lanceert Lily, een kleine en elegante smartwatch

De Lily smartwatch combineert een verfijnde, klassieke uitstraling met functies zoals gezondheids- en welzijnsmonitoring, intelligente meldingen en nog veel meer. Dit model zal ongetwijfeld menig vrouwenharten veroveren door zijn specifieke stijl en formaat aangepast aan de vrouwelijke pols.

Een smartwatch is erg praktisch, maar niet iedereen wil een imposant horloge om de pols dragen. Sommigen onder ons zijn op zoek naar een iets dunner en subtieler model. Lily, Garmin's smartwatch, combineert het beste van beide werelden. Dit elegante model is speciaal ontworpen voor een vrouwelijke pols. Het is het kleinste en meest verfijnde model dat Garmin ooit heeft ontworpen. En toch biedt het, naast het feit dat het modieus is, heel wat functies voor het monitoren van je activiteiten en gezondheid. Het horloge controleert je ademhaling, je slaap en jouw hartslag. Daarnaast geeft deze smartwatch ook veel extra informatie, zo kan je bijvoorbeeld je menstruatiecyclus eenvoudig opvolgen. Lily volgt ook aanstaande moeders tijdens hun zwangerschap op en deelt nuttig advies dat is afgestemd op hun persoonlijke behoeften.

Een elegant horloge, aangepast aan de slanke pols

De Lily is voor en door vrouwen ontworpen en is geïnspireerd op klassieke horloges. Het kent een klein en fijn formaat speciaal ontworpen voor dunnere polsen. De behuizing van 34 mm, de unieke T-vorm en de 14 mm brede polsband versterken de esthetiek van het product. Lily heeft een unieke metalen lens die een helder monochroom touchscreen laat oplichten en opnieuw laat verdwijnen wanneer je het niet gebruikt. Deze elegante smartwatch is verkrijgbaar in twee modellen: Classic of Sport. Elk model heeft zijn eigen schermontwerp, beide subtiel en verfijnd, ideaal om jouw look aan te vullen voor elke gelegenheid. 

Who run the world? Lily!

Lily is meer dan alleen een modeaccessoire, het is een smartwatch die je helpt je conditie en gezondheid in de gaten te houden, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het biedt een aantal functies die snel onmisbaar zullen worden:

  • Activiteits- en gezondheidsmonitoringsfuncties: controle van de ademhaling, de pols, stress, de hydratatie, de slaap, de hartslag, de verbrande calorieën, het aantal stappen, het aantal minuten intensieve beweging en nog veel meer.
  • Sporttoepassingen: yoga, Pilates, cardio, fitness en vele andere zijn beschikbaar om een actieve levensstijl aan te nemen of te behouden.
  • Body BatteryTM-functie: houdt je energieniveau in de gaten om je trainingen, je rusttijd en je slaap te helpen plannen.
  • 100% vrouwelijke functies: Lily volgt de menstruatiecyclus of de zwangerschap op. Met deze functies kan je jouw symptomen in elke fase van de cyclus, samen met andere gezondheids- en welzijn gegevens, rechtstreeks in de Garmin Connect TM applicatie registreren.
  • Ademhalings- en ontspanningsactiviteiten: een grote hulp om te ontspannen, je te concentreren en stress te verminderen.

Voor iedereen met een drukke agenda

Lily biedt de hele dag door comfort en allerlei intelligente functies. Je blijft verbonden dankzij een batterijlevensduur tot 5 dagen. Met een Lily om je pols ontdek je:

  • Intelligente meldingen: ontvang meldingen voor inkomende gesprekken, e-mails, sms'jes of updates van jouw sociale netwerken. Blijf altijd verbonden!
  • Kalenderweergave: ga na wat de dag voor jou in petto heeft via de kalenderweergave op jouw smartwatch wanneer deze gekoppeld is met een compatibele smartphone.
  • Beveiliging en tracking: de supportfunctie stuurt jouw locatie in realtime naar jouw noodcontacten. Met de LiveTrack-functie kunnen jouw familie en vrienden jouw verplaatsing in realtime volgen.
  • Synchronisatie met Garmin ConnectTM: Al jouw gegevens staan op één plaats op de Garmin ConnectTMapplicatie. Je kan dit bijhouden, analyseren en zelfs delen met familie en vrienden.

Neem nu je eigen stijl aan

Springt ze jou al in het oog? Deze Lily smartwatch is verkrijgbaar via de website Garmin.com. De adviesprijs is €249,99 voor het Lily Classic model en €199,99 voor de Lily Sport.

De Lily Classic onderscheidt zich door een Italiaanse leren polsband, een behuizing en accessoires uit roestvrij staal. Het is verkrijgbaar in drie tijdloze kleuren. Het ontwerp van het scherm is geïnspireerd op high-end fashion, maar blijft subtiel voor dagelijks gebruik.

De Lily Sport heeft een siliconen polsband, de behuizing en diverse accessoires zijn gemaakt uit aluminium. Het is beschikbaar in drie kleuren, geïnspireerd op de sportwereld. De sfeer van het scherm verwijst naar de natuur, de gezondheid en het welzijn.

Garmin Lily Data Sheet

PDF - 895 Kb

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.