Garmin Instinct Crossover: avonturiers kiezen voor deze analoge en geconnecteerde smartwatch

Garmin bepaalt nieuwe standaard voor hybride smartwatches met nieuwe RevoDrive™ technologie, geïntegreerde sportapps, geavanceerde gezondheids- en welzijnsfuncties en opladen op zonne-energie.

Brussel, 8 november - Ga nieuwe uitdagingen aan met de Garmin Instinct® Crossover smartwatch, de recentste toevoeging aan de befaamde Instinctfamilie van robuuste, innovatieve smartwatches. De Instinct Crossover is een hybride horloge met GPS-verbinding, ontworpen voor wie het uiterlijk van een klassiek analoog horloge waardeert, maar niet wil afzien van de essentiële functies van een smartwatch. De lichtgevende wijzers van de Instinct Crossover benadrukken op dynamische wijze unieke 24/7 gezondheids- en fitnessfuncties via een helder, gemakkelijk af te lezen digitaal display. En dankzij het opladen op zonne-energie wordt de levensduur van de batterij van de Instinct Crossover nu gemeten in maanden, niet in dagen (1). De Instinct Crossover is de ideale multifunctionele metgezel voor alle buitensporten.

"Doordat de Instinct Crossover geen compromissen meer hoeft te sluiten tussen traditie en technologie, wordt de moderne avontuurlijke smartwatch opnieuw uitgevonden en gedefinieerd", zegt Nicolas Coppens, Marketing Manager bij Garmin.

Robuust én verfijnd, om je in elke situatie te ondersteunen

De Instinct Crossover combineert robuust vakmanschap en intuïtieve ervaring met nieuwe analoge wijzers en een Super-LumiNova® wijzerplaat tot een robuust, maar verfijnd horloge dat klaar is om elke nieuwe uitdaging aan te gaan. De Instinct Crossover is hitte- en schokbestendig, gebouwd volgens MIL-STD-810 en waterbestendig tot 10 ATM. Dankzij de nieuwe RevoDrive-technologie van Garmin biedt de Instinct Crossover nauwkeurige analoge tijdwaarneming, zelfs bij de meest uitdagende activiteiten en omgevingen. RevoDrive biedt ook automatische herkalibratie bij schokken. Dit verbonden horloge ondersteunt je in elke situatie zonder je ooit in de steek te laten.

Blijf geconnecteerd en gezond

De Instinct Crossover biedt onmisbare functies voor gebruikers en voorziet hen van gegevens om hun doelen op het gebied van welzijn, fitness en levensstijl te bereiken. De Instinct Crossover heeft Garmin's volledige pakket welzijnsfuncties, waaronder slaapscore en geavanceerde slaapmonitoring, evenals een gezondheidsmonitoringactiviteit die belangrijke gezondheidsgegevens, zoals Body Battery™, stress en hartslag, en nog veel meer, in één oogopslag registreert.

Voor fitnessliefhebbers bevat de Instinct Crossover onder meer VO2 Max, Pulse Ox (2), fitnessleeftijd, trainingsstatus/belasting/effect, HRV-status en hersteltijd. Deze essentiële gezondheids- en welzijnsfuncties worden mogelijk gemaakt door de levensduur van de batterij, die enkele weken kan meegaan zonder op te laden. ​

De Instinct Crossover smartwatch connecteert met smartphones zodat gebruikers meldingen rechtstreeks op de pols kunnen ontvangen, contactloze betalingen kunnen doen via Garmin Pay™ (3) en gemakkelijk kunnen synchroniseren met de Garmin Connect™ app en Connect IQ™ Store voor allerlei aanpassingen.

Langere levensduur van de batterij

Voor wie die de voorkeur geeft aan eeuwigdurende tijdwaarneming op analoge horloges, zal de oneindige levensduur van de batterij van de Instinct Crossover Solar Edition waarderen. In de batterijbesparende modus laadt deze namelijk op op zonne-energie, en biedt hij tegelijkertijd traditionele analoge functies zoals tijd, datum en een stopwatch. De Instinct Crossover Solar Edition maakt gebruik van geavanceerde geconnecteerde functies en kan tot 70 dagen batterijduur bieden in smartwatch-modus met opladen op zonne-energie. Zelfs zonder de zonnefunctie kan het basismodel van de Instinct Crossover bijna een maand batterijduur bieden in smartwatchmodus en meer dan 110 uur in GPS-modus.

Compromisloos avontuur

Met de Instinct Crossover kan je veilig op avontuur, zelfs buiten de betreden paden. Dit geconnecteerd horloge biedt GPS-tracking, multi-GNSS-ondersteuning, ABC-sensoren en TracBack®-routing, waarmee gebruikers dezelfde route terug naar hun beginpunt kunnen navigeren en een bekende locatie naar hun positie kunnen volgen. De Instinct Crossover Tactical Edition bouwt voort op deze kenmerken met extra tactische functies zoals nachtzicht compatibiliteit, stealth mode, dual format GPS, een kill switch en meer.

De Instinct Crossover is een voorbeeld van Garmin's voortdurende innovatie in smartwatch-technologie en is nu verkrijgbaar aan de adviesprijs van 549,99 euro. Toestellen die online worden aangekocht, zullen na de feestdagen geleverd worden. Ga voor meer informatie naar garmin.com/outdoor.


(1) Alle cijfers over de levensduur van de batterij gaan uit van 3 uur per dag buiten bij 50.000 lux.

(2) Dit toestel is geen medisch toestel en is niet bedoeld voor gebruik bij de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen beschikbaar.

(3) Zie informatie over het momenteel ondersteunde land, het betalingsnetwerk en de uitvoerende bank.


 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.