Garmin lanceert twee nieuwe “must haves” voor golfers: de Approach® Z80 laserafstandsmeter en het Approach® S10 GPS-horloge

De Approach Z80 is een laserafstandsmeter met GPS waarmee je nauwkeurig de afstand naar de vlag in beeld brengt; tot op 320 meter afstand en nauwkeurig tot op 25 cm. Verder biedt de Approach Z80 een full-color 2D-weergave van de volledige hole. Zo zie je niet alleen de afstanden tot de green, de hindernissen en de layups, maar ook de vorm van meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd. De tweede nieuwkomer bij Garmin, de Approach S10, is een gebruiksvriendelijk golfhorloge dat je niet langer doet twijfelen over de afstanden tot hindernissen, doglegs en het begin, midden en einde van de green. Ook hierin staan tienduizenden golfbanen voorgeprogrammeerd.

Approach Z80

Met de Approach Z80 verandert de manier waarop je als golfer een laserafstandsmeter gebruikt.

  • Anders dan bestaande afstandsmeters biedt deze nieuwkomer 2-D full-color CourseView en GreenView overlays. Als je door de afstandsmeter kijkt, zie je de CourseView links van het beeld en daarnaast de afstanden tot de hindernissen en de green.
  • Met een simpele druk op de knop zet je de positie van de vlag vast en meet je de precieze afstand tot de pin. Tegelijk zoom je in en krijg je de positie in 2D met daarbij de afstanden tot begin, midden en einde van de green.
  • Meet je de afstand tot de vlag, dan verschijnt er een laserafstandsboog op de 2D-kaart. Zo krijg je een goede indruk van de situatie op de green en zie je of de pin zich vooraan, in het midden of aan het einde van de green bevindt. Je kan de boog ook inzetten om andere doelen op de baan in beeld te brengen.
  • De Approach Z80 bepaalt automatisch op welke hole je speelt en geeft je een nauwkeurig beeld van de layout en natuurlijk de par-informatie. De PlayLike Distance functie past de afstanden aan, afhankelijk van een opwaartse of aflopende helling. Handig om de juiste club te kiezen. Sta je voor een blindshot, dan geeft de PinPointer-functie niet alleen de afstand, maar ook de richting naar het midden van de green aan.
  • Wil je dit toestel ook op toernooien gebruiken, dan kan je in de tournamentmodus zowel de PlaysLike Distance als de PinPointer-functie uitschakelen.
  • Met zijn ingebouwde beeldstabilisatie en vergroting tot 6x biedt de Approach Z80 je een groot, helder en duidelijk beeld, dat je nog eens kan aanvullen met overlays, die de lay-out van de hole laten zien.

De nieuwe Approach Z80 is licht en compact en wordt geleverd met een draagtas met karabijnhaak. Zo heb je hem altijd binnen handbereik. Deze GPS-laserafstandsmeter is vanaf half mei 2018 verkrijgbaar voor een adviesverkoopprijs van €649,99.

Approach S10

Het Approach S10 GPS-horloge is licht en gebruiksvriendelijk. Een ideaal instap-model, maar dan wel uitgerust met de nodige golffuncties en voorgeladen met meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd, inclusief gratis levenslange updates. Het hoge resolutie 1.3 inch display is zelfs in fel en direct zonlicht duidelijk af te lezen. Dit horloge doet het rekenwerk voor jou, zodat je je volledig op je golfspel kan richten. Op basis van je locatie op de baan geeft het toestel de afstand tot het begin, midden en einde van de green aan. Ook de afstanden tot hindernissen, doglegs en layups kan je eenvoudig en duidelijk aflezen. Geniet van het golfspel, voltooi een hole, vul je score op het horloge in en loop van de green naar de volgende teebox. Het horloge zal automatisch de volgende hole in beeld brengen. Na je flight toont de Approach S10 je afgelegde afstand, de duur en score van het totale spel. Al deze gegevens kan je uploaden in de Garmin Golf app.

De Approach S10 is comfortabel om te dragen, waterbestendig tot 5ATM1 en heeft een batterijlevensduur tot 12 uur. Het GPS-golfhorloge is beschikbaar vanaf half mei 2018 in 3 kleuren (zwart, powder grey en granite blue) voor een adviesverkoopprijs van €159,99.

Voor meer informatie over de Approach Z80, de Approach S10 en de volledige line-up van Garmin golfproducten, ga naar garmin.com/golf.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.