Garmin Lily 2: deze kleine, trendy smartwatch is verbonden met je wereld, lichaam en stijl

Brussel, 8 januari 2024 - Garmin presenteert vandaag de nieuwste toevoeging aan hun Lily-serie, ​ de smartwatches ontworpen door en voor vrouwen. De Garmin Lily 2 is opnieuw een kleine, elegante en trendy smartwatch met essentiële nieuwe gezondheids- en connectiviteitsfuncties, een batterijlevensduur tot 5 dagen en een slank, delicaat ontwerp dat bij alle stijlen en persoonlijkheden past. Deze unieke eigenschappen maken van de Lily het essentiële accessoire waarmee je 24/7 geconnecteerd blijft én je goed voelt. Dit juweel zal je pols nooit verlaten.

Lily 2: een mix van finesse, elegantie en technologie ​

De nieuwe Lily 2 heeft het allemaal: naast het lichtgevende touchscreen ben je altijd verbonden met wat belangrijk is, dankzij bel-, sms- en e-mailmeldingen (of agenda- en weerwidgets) die direct op je pols worden weergegeven (indien gekoppeld met je smartphone). Lily helpt je zelfs om op een heel eenvoudige manier naar je lichaam te luisteren door je stappen, hartslag, energieniveaus, gezondheidsgegevens voor vrouwen (zoals menstruatiecyclus of zwangerschapsmonitoring) en nog veel meer bij te houden. De Lily-serie is vooral aantrekkelijk voor vrouwen vanwege het formaat en de stijl, die zijn aangepast aan een vrouwenpols. Het is het kleinste en fijnste model in het aanbod van smartwatches van Garmin.

5 nieuwe functies die je niet wilt missen

 • Perfect voor elke look: elk Lily 2-model heeft een metalen behuizing en een display met een uniek patroon, dat een lichtgevend scherm toont met een beweging of draai van de pols. Je kan kiezen uit verschillende kleuren en bandjes, waaronder Italiaans leer, stof en siliconen bandjes.
 • Slaapscore: krijg een score voor de kwaliteit van je slaap en tips over hoe je die kan verbeteren. Je kan zelfs de verschillende slaapstadia bijhouden, evenals hartslag, stress, polsslag en ademhaling.
 • Betalingen on the go: vermijd wachtrijen bij kassa's en bij sommige openbare vervoerssystemen dankzij Garmin PayTM contactloze betaling (alleen Classic versie).(1)
 • Nieuwe Dance fitness sport-app: volg nu verschillende dansstijlen, waaronder Zumba®, Afrobeat, Bollywood, EDM, hip-hop, etc. ​
 • Incidentdetectie: als je je onveilig voelt of als je horloge detecteert dat er een incident heeft plaatsgevonden tijdens bepaalde activiteiten, stuurt je smartwatch een hulpoproep met vermelding van je positie.

De nieuwe Lily 2 heeft ook een nauwkeurigere hartslagsensor om je trainingen beter bij te houden en de prestaties van de pulse Ox sensor te verbeteren. Je krijgt ook herinneringen wanneer het tijd is om je lichaam te bewegen, met verschillende bewegingsopties om uit te kiezen. De Lily kijkt mee uit voor jou.

Maar dat is nog niet alles! ​

De Lily 2 serie bevat ook essentiële functies zoals :

 • Verbonden GPS: maak verbinding met de GPS op je compatibele smartphone voor nauwkeurige tracking tijdens je wandelingen, trektochten en hardlooprondjes in de buitenlucht.
 • Dagelijkse tracking: als je onderweg bent, houdt Lily stappen, verbrande calorieën, minuten intensieve beweging en meer bij. ​
 • Een heleboel sport-apps: klaar om in beweging te komen? Lily ook! Er zijn vooraf geladen sportapps beschikbaar (18 in totaal, tegenover 13 bij de eerste versie), waaronder cardio, yoga, pilates, krachttraining en meer. ​
 • Lichaamsbatterij: monitor je energieniveau gedurende de dag om erachter te komen of je lichaam voldoende is uitgerust en klaar is om in beweging te komen, of dat het uitgeput is en de batterijen moet opladen, namelijk door een goede nachtrust.

Maak kennis met de Lily-stijl

De nieuwe Lily 2 smartwatch is nu verkrijgbaar in twee versies: ​

 • De Lily 2 versie:
  • De Lily 2 is verkrijgbaar met een siliconen bandje in "Cream Gold" (met een "Coconut" bandje) en "Lilac" (met een bijpassend "Lilac" bandje).
 • De Lily 2 Classic versie:
  • De Lily 2 Classic is verkrijgbaar met een leren bandje in Cream Gold (met een Tan bandje) en Dark Bronze (met een Mulberry bandje), ​
  • Deze is ook verkrijgbaar met een stoffen band in 'Cream Gold' (met een 'Coffee' band) en 'Silver' (met een 'Sage Grey' band).

Kies uit verschillende bandjes (14 mm) om je stijl gemakkelijk te veranderen, afhankelijk van je stemming of outfit. Onthul nu je innerlijke Lily! ​

De Lily 2 smartwatches zijn verkrijgbaar via Garmin.com. De adviesprijs is €279,99 voor de Lily 2 en €349,99 voor de Lily 2 Classic.

 


(1) Zie informatie over het huidige ondersteunde land, betalingsnetwerk en uitgevende bank op Garmin.com/garminpay/banks ZUMBA® en de ZUMBA-logo's zijn handelsmerken van Zumba Fitness, LLC. Gebruikt onder licentie.


# EINDE PERSBERICHT #

 

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.