Garmin® kondigt aan dat zijn horlogemodellen Fēnix® 5 Plus en Forerunner 645 Music voortaan ook compatibel zijn met Spotify

Zo kunnen gebruikers rechtstreeks en offline playlists beluisteren op hun horloge.

Garmin laat weten dat zijn horloges voortaan ook compatibel zijn met Spotify, de grootste dienst wereldwijd voor het streamen van muziek. Garmin en Spotify Premium gebruikers met een horloge Fēnix 5 Plus of Forerunner 645 Music kunnen voortaan offline en rechtstreeks via hun horloge hun favoriete songs en playlists beluisteren, zodat de smartphone thuis kan blijven.

Dan Bartel, vicepresident bij Garmin voor de wereldwijde verkoop aan het grote publiek: «Spotify is de meest populaire dienst voor muziekstreaming wereldwijd en we zijn dan ook superblij dat we met hen kunnen samenwerken. De gebruikers van onze producten krijgen hierdoor nog meer mogelijkheden om hun muziek te beluisteren tijdens hun verplaatsingen. Of je nu fan bent van rockmuziek, pop of klassieke muziek, je zal al je favoriete nummers op Spotify via je horloge zelf kunnen afspelen.»

Met een Spotify Premium abonnement kan je afspeellijsten aanmaken met al je favoriete songs en deze synchroniseren met je Garminhorloge via een wifiverbinding. Hierna krijg je toegang tot je afspeellijsten via de Spotify-app op je horloge en kan je je muziek afspelen.

Beschikbaarheid

De Spotify-applicatie is vanaf nu beschikbaar op het downloadplatform Garmin Connect IQ.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.