Garmin® kondigt aan dat zijn horlogemodellen Fēnix® 5 Plus en Forerunner 645 Music voortaan ook compatibel zijn met Spotify

Zo kunnen gebruikers rechtstreeks en offline playlists beluisteren op hun horloge.

Donderdag 8 november 2018 — Garmin laat weten dat zijn horloges voortaan ook compatibel zijn met Spotify, de grootste dienst wereldwijd voor het streamen van muziek. Garmin en Spotify Premium gebruikers met een horloge Fēnix 5 Plus of Forerunner 645 Music kunnen voortaan offline en rechtstreeks via hun horloge hun favoriete songs en playlists beluisteren, zodat de smartphone thuis kan blijven.

Dan Bartel, vicepresident bij Garmin voor de wereldwijde verkoop aan het grote publiek: «Spotify is de meest populaire dienst voor muziekstreaming wereldwijd en we zijn dan ook superblij dat we met hen kunnen samenwerken. De gebruikers van onze producten krijgen hierdoor nog meer mogelijkheden om hun muziek te beluisteren tijdens hun verplaatsingen. Of je nu fan bent van rockmuziek, pop of klassieke muziek, je zal al je favoriete nummers op Spotify via je horloge zelf kunnen afspelen.»

Met een Spotify Premium abonnement kan je afspeellijsten aanmaken met al je favoriete songs en deze synchroniseren met je Garminhorloge via een wifiverbinding. Hierna krijg je toegang tot je afspeellijsten via de Spotify-app op je horloge en kan je je muziek afspelen.

Beschikbaarheid

De Spotify-applicatie is vanaf nu beschikbaar op het downloadplatform Garmin Connect IQ.

Fēnix 5 Plus
Fēnix 5 Plus
Forerunner 645 Music
Forerunner 645 Music
Alexandra Curelea Pers Attaché at Voice Agency