Het nuttige met het aangename verenigen: er is voor elk wat wils met Garmin

#giveagarmin

Diep vanbinnen hebben we allemaal wel een sportieveling in ons zitten. Met een horloge als kerstcadeau krijgen we als het ware dat kleine duwtje in de rug dat zin geeft om (opnieuw) te sporten of om vooruitgang te boeken. De Garmin horloges blijven evolueren en bieden een steeds bredere waaier aan mogelijkheden aan. De luxe om te kiezen in alle eenvoud. Een overzicht.

Het mooie, discrete horloge

Voor de fashionista met een klassieke look is de Vivomove HR een mooi en tijdloos horloge met een grote keuze aan kleuren en maten die je kan afstemmen op je eigen voorkeuren. Hartslag, fitness-monitoring, VO2 max, stappenteller, calorieën… Dit horloge beschikt over alle parameters die je nodig hebt om je dag in dag uit te begeleiden.

Prijs: 299,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/583562/pn/010-01850-09#

Het connected horloge om te sporten met muziek

Er gaat niets boven lopen op het ritme van opzwepende muziek. Nochtans slaagt niet iedereen er altijd in evenwichtige playlists aan te maken op het vlak van ritme. Beluister ze vanaf nu rechtstreeks met de Vivoactive 3 Music die verbonden is met Spotify, Deezer en Garmin Pay.

Prijs: 329,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/602068/pn/010-01985-32#

Het robuuste horloge met een sportieve look voor rasechte sporters

Het Instinct™-horloge is gebouwd volgens de Amerikaanse militaire standaard 810G voor temperatuur-, schok- en waterbestendigheid. Een must voor wie graag in openlucht sport of voor de stuntmannen onder ons. Maar ook voor wie trektochten wil beginnen doen maar bang is verloren te lopen: met de Trackback-functie kan je op je stappen terugkeren tot aan je vertrekpunt.

Prijs: 299,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/621802

Het fun horloge voor de kleintjes

De Vivofit Junior 2 steekt in een subtiel maar herkenbaar rood Spiderman-jasje of een roze Disney Prinses-thema. Met zijn waterdichte armband en zijn batterij met een levensduur van 1 jaar is dit horloge perfect geschikt voor kinderen. Bovendien biedt het programma’s aan zoals een alarm en een chronometerfunctie, nuttig voor ouders die hun kinderen tijdsbesef willen bijbrengen.

Prijs: 89,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/637006

Voor de diehard…

Lopers

Als je hem/haar echt omver wilt blazen als hij/zij zijn/haar cadeautje open doet, kies dan het fameuze, slimme Fenix 5 multisport-horloge met GPS-functie, waarmee je steeds verder, steeds sneller, steeds hoger kunt gaan.

Prijs: 799,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/fr-BE/BE/p/603201/pn/010-01987-01#

Als je de andere wilt helpen om de goeie voornemens ernstiger aan te pakken door regelmatiger te sporten en de eigen records te verbreken, ga dan voor de Forerunner 35 en het gebruiksgemak van de vooraf ingestelde sportprofielen en het automatisch doorsturen van gegevens via Garmin Connect.

Prijs: 199,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/552962/pn/010-01689-12#

Fietsers

De Edge® Explore, een echte fietscomputer met aanraakscherm voor wie ook de zijwegen wil ontdekken met zijn/haar nieuwe elektrische fiets. Hij is regenbestendig, zichtbaar in de zon en bruikbaar met handschoenen en is compatibel met andere fietshulptoestellen van Garmin, zoals de slimme fietslampen en het radarachterlicht waarmee je zowel voertuigen kan detecteren als jouw aanwezigheid kan melden voor naderende autobestuurders.

Prijs: 249,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/611996

Achter het stuur

Registreert je rijgedrag in hoge definitie en start automatisch samen met de voedingsbron. De Dash Cam™ 65W biedt een zichtveld van 180 graden, bevordert de waakzaamheid achter het stuur en biedt de mogelijkheid de wagen te bewaken nadat je hem geparkeerd hebt. Je kan er ook de afgelegde weg mee filmen, wat zeer leuk kan zijn tijdens een reis en zeer nuttig bij een ongeval.

Prijs: 249,99 euro

Meer info: https://buy.garmin.com/nl-BE/BE/p/587334

De extra troef van Garmin 

De Garmin Connect applicatie heeft reeds meer dan 20 miljoen gebruikers wereldwijd, en daar is een goede reden voor. De applicatie is ultra compleet, geeft de mogelijkheid om zowel je activiteit overdag als ’s nachts te volgen, zelfs inclusief je stresspieken. Je kan jezelf vergelijken met een betrouwbare demografische bron en je reële sportieve leeftijd berekenen, zodat je doelen kan stellen die gebaseerd zijn op concrete en betrouwbare data.

Het moeilijkste is om te kiezen!

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.