Lopen op de beats van je favoriete muziek, zonder smartphone

Met de nieuwe Forerunner 645 & 645M versterkt Garmin zijn positie als leider op vlak van GPS-sporthorloges

Veel lopers luisteren graag naar muziek tijdens hun trainingen. Maar niks zo vervelend als kabeltjes die hangen te bengelen of het gewicht van je smartphone dat je hindert tijdens je run… Met de nieuwe Forerunner 645 & 645M biedt Garmin dé oplossing voor deze typische loopergernissen. Op dit geavanceerde GPS-loophorloge met polshartslagmeting kan je tijdens het sporten je favoriete muziek afspelen, tot 500 liedjes! Bovendien kan je er contactloos mee betalen en bevat het alle trainingsfuncties die je nodig hebt om je prestaties te controleren en te verbeteren. Met de nieuwe Forerunner worden je runs voortaan een pak eenvoudiger, aangenamer en efficiënter!

 

Geavanceerde trainingsfuncties om je prestaties te verbeteren

De Forerunner 645 & 645M is een uiterst betrouwbaar trainingsmaatje tijdens runs en andere sporten (bv. fietsen, zwemmen, wandelen, cardio…). Met dit horloge plan je je workouts en download je (aanpasbare) trainingsschema’s, al dan niet met het oog op een concreet loopdoel. Na je training krijg je een gedetailleerd zicht op je prestaties (bv. VO2 max, trainingseffect…) zodat je steeds beter wordt in je sport. Je ontdekt ook looproutes van anderen in de buurt van een bepaalde locatie. Voortaan dus geen problemen meer om een leuke run uit te stippelen in het buitenland én de weg niet te verliezen! De bruisende online community Garmin Connect verbindt je eenvoudig met andere sporters zodat je je successen kan delen en elkaar kan motiveren.

De Forerunner 645 & 645M registreert ook je stappen, hartslag en stressniveau de hele dag door. Last but not least heeft het horloge een moderne, modieuze look. Want het oog wil natuurlijk ook wat!

Nieuwigheden van de Forerunner 645 & 645M

  • Met de Forerunner 645M luister je tijdens het lopen naar je eigen favoriete muziek (tot 500 liedjes) via handige Bluetooth oortjes.
  • Dankzij Garmin Pay™ kan je contactloos betalen en hoef je je portemonnee niet meer mee te nemen tijdens het lopen.
  • Je traint zonder bijkomende hartslagband dankzij de Elevate™ polshartslagmeting.
  • Met Connect IQ personaliseer je je horloge door gratis horlogeplaten, apps, datavelden en meer te downloaden.
  • GPS+GLONASS zorgt voor een nog betere tracking in moeilijke omstandigheden dan enkel GPS.
  • De Forerunner 645 & 645M beschikt over een verbeterde connectiviteit (Wi-Fi, smart waarschuwingen, muziek afspelen…).

Run to the music!

Met de nieuwe Garmin Forerunner ben je met andere woorden helemaal klaar om nog meer plezier te halen uit het lopen en je prestaties naar een hoger niveau te tillen. So let’s run to the beat and go for it! Heb je inspiratie nodig voor goeie running tracks? Dan zijn hier onze 3 ultieme favorieten:

  • Don’t stop me now (Queen)
  • Universal nation (Push)
  • Killing in the name (Rage against the machine)

De Garmin Forerunner 645 is verkrijgbaar in zwart en zandsteen en kost 399,99 €. De Garmin Forerunner 645M is verkrijgbaar in zwart en kersrood en kost 449,99 €. Meer info vind je op www.garmin.com.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.