Met de Vivo-horloges van GARMIN blijf je ook na de zomer in topvorm

Het zou zonde zijn de mooie, zomerse energie teniet te laten gaan door in je bewegingsarme gewoontes te hervallen. Garmin ontwikkelde een nieuwe reeks Vivo-horloges voor elke stijl en voor elk profiel, van de rasechte sportman/vrouw tot de sportieveling die in elk van ons sluimert en niets anders wil dan losgelaten te worden. Welk horloge kies jij?

De hartslagmeter: een preventief middel tegen stress

De drie voorgestelde horloges zijn uitgerust met een polshartslagmeter. Een handige tool tijdens het sporten natuurlijk, maar ook om stressmomenten op te speuren en te leren herkennen. Want pieken in je stressniveau kunnen een verraderlijk en uitputtend effect hebben. Het is dus essentieel dat ze gemeten worden. Om opnieuw zen te worden, bieden de Vivo’s relaxatieoefeningen aan. Diezelfde hartslagmeter biedt trouwens ook informatie over onze slaapkwaliteit, een andere factor die je stressniveau bepaalt.

Tot slot herinnert het automatisch alarmsysteem jou er subtiel aan om te bewegen. Een technologische vriend die je helpt terug aansluiting te vinden met wat echt belangrijk is.

Op sportief vlak kan je ook je VO2 max analyseren en nagaan hoe het met jouw conditie gesteld is en je vooruitgang volgen.

  • Vivomove HR – Het slimme horloge

Naast zijn sober et uitgepuurd design is het ook de eerste hybride Smartwatch die een hartslagmeter en een touchscreen combineert. Denk goed na wanneer je de kleur en het materiaal van je polsbandje kiest want met zijn intelligente activity tracker die automatisch je dagelijkse activiteiten bijhoudt, zijn fitness-, wandel-, running-, cardio- en stretching opties, en zijn connectiviteit, is er veel kans dat je de Vivomove HR niet meer wilt afdoen, zelfs niet onder de douche!

Aanbevolen verkoopprijs tussen 199,99 en 299,99 euro.

  • Vivosport – Het discreet sportieve horloge

Hoe kan een klein en fijn sportief armbandje dezelfde opties als een Smartwatch aanbieden? Hartslagmeter, touchscreen, muziekbeheer, camerabediening, toegang tot de apps en de Garmin community… én de LiveTrack, een unieke functie waarmee jouw huisgenoten je activiteit en je locatie in real-time kunnen volgen. Kortom, alle Garmin expertise samengebald in een piepklein toestelletje. De Vivosport is als een klein deurtje rond je pols dat een hele wereld voor je opent.

Aanbevolen verkoopprijs: 199,99 euro.

  • Vivoactive 3 – Het Connected sporthorloge

Een handtas? Waar heb ik die voor nodig? Ik heb mijn Vivoactive 3! Er werd steeds vaker over gepraat, maar nu is het ook echt mogelijk: je aankopen direct betalen met je Vivoactive 3-horloge. Dankzij de talloze schermen, widgets en downloadbare apps kan je je horloge eindeloos personaliseren en afstemmen op je huidige en toekomstige passies: lopen, fietsen of zwemmen natuurlijk, maar ook yoga of snowboarden. Je technologisch juweeltje registreert automatisch al je gegevens. Het is vanzelfsprekend ook uitgerust met dezelfde opties als de Vivomove en de Vivosport, maar dan nog straffer: je kan je hartslagen in real-time volgen, sms’jes beantwoorden, volgen waar je gezinsleden zich bevinden… kleine details die een wereld van verschil betekenen.

Aanbevolen verkoopprijs tussen 329,00 en 359,99 euro.

De Vivomove HR, Vivosport en Vivoactive 3 horloges zijn verkrijgbaar vanaf het vierde kwartaal 2017.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.