Nieuwe Garmin Instinct 2: de ultieme bondgenoot voor al je avonturen

Instinct-familie breidt uit met smartwatch met een onbeperkte batterijlevensduur

Garmin introduceert de Instinct® 2, de nieuwste toevoeging aan het gamma geconnecteerde multisporthorloges voor avonturiers, ontworpen om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. De technologisch hoogstaande Instinct 2 loodst avontuurlijke buitenliefhebbers veilig door elke situatie en is verkrijgbaar in verschillende maten. Het meest opmerkelijke kenmerk is de onbeperkte batterijlevensduur voor bepaalde modellen. Daarnaast is het horloge voorzien van heldere nieuwe kleuren, evenals Garmin's volledige aanbod van gezondheids- en welzijnsfuncties, zoals VO2 Max en Slaapscore. Ongeacht je doelen of uitdagingen, op de Instinct 2 kan je altijd rekenen.

“De Instinct 2 gaat veel verder dan je zou verwachten. Het combineert heldere, opvallende kleuren met de geavanceerde technologie van Garmin. De Instinct 2 is meer dan alleen een smartwatch om je pols, het is een echte vertrouwenspartner: met deze smartwatch bepaal je het ritme van je dagelijks leven en je avonturen helemaal zelf," zegt Tom De Schrijver, Marketing Manager Assistant bij Garmin Belux. ​

De Instinct 2 staat je bij in het (niet zo) alledaagse leven

De Instinct 2 innoveert in zijn design met nieuwe, fellere kleuren genaamd Electric Lime, Poppy en Neo-Tropic. Het toestel krijgt een fijnere look en twee nieuwe maten - een traditionele 45mm behuizing en een nieuwe Instinct 2S met een kleinere behuizing van 40mm, die een comfortabelere pasvorm biedt voor mensen met slankere polsen. Een nieuw, gemakkelijk leesbaar display met hoge resolutie, beschermd door krasbestendig, gehard glas, helpt gebruikers hun nieuwe uitdagingen aan te gaan met een gerust hart. Net als de Instinct en de Instinct Solar voldoet de Instinct 2 aan de militaire norm 810 voor thermische- en schokbestendigheid en is hij waterdicht tot 100 meter.

Monitor je gezondheid en blijf geconnecteerd

De Instinct 2 biedt nu het volledige pakket gezondheids- en welzijnsfuncties van Garmin:

  • Slaapscore en geavanceerde slaapmonitoring, evenals een nieuwe activiteit voor gezondheidsmonitoring waarmee je belangrijke gezondheidsgegevens kan registreren, zoals Body Battery™, stress en hartslag.
  • Instinct 2 bevat nu ook VO2 Max, fitnessleeftijd, trainingsstatus, hersteltijd, HIIT-trainingen en aanbevolen dagelijkse training.
  • Sport-apps en -activiteiten zijn vooraf geladen, inclusief de nieuwe Multisport-activiteit waarmee je tussen activiteiten kan wisselen en toch je totale tijd en afstand kan bijhouden.
  • Thuisblijvers kunnen je activiteiten volgen via de berichtenfunctie. Je familie en vrienden kunnen zelfs worden gewaarschuwd in geval van nood, dankzij de ongevaldetectiefunctie van de Instinct.1
  • De Instinct 2 Solar modellen zijn nu ook voorzien van Garmin Pay™ voor contactloze betalingen onderweg.

Langere tot levenslange batterijduur

Je kan de Instinct 2 tot wel vier weken onafgebroken gebruiken in smartwatchmodus. Dankzij de vooruitgang in zonnetechnologie, bieden sommige Instinct 2 Solar-modellen een onbeperkte levensduur van de batterij in smartwatchmodus, waarmee een ongeziene nieuwe standaard wordt gezet voor de batterijlevensduur van Garmin smartwatches.2 ​ ​

Voor elke passie een Instinct 2

Voor wie zijn sportieve passie naar een hoger niveau wil tillen, biedt de Instinct 2 drie speciale edities met specifieke kenmerken:

  • Surf: Watersportliefhebbers worden verwend met specifieke wateractiviteiten zoals surfen, windsurfen en kitesurfen, evenals een getijdenwidget die je op de hoogte houdt van de toestand van de oceaan/zee. Je kan je activiteiten registreren en later bekijken in Surfline Sessions™. Surf Editions zijn verkrijgbaar in de Instinct 2 en Instinct 2S met of zonder de Solar-functie.
  • Tactical: Populair bij militair personeel. De Instinct 2 Solar Tactical biedt speciale tactische functies, zoals Kill Switch, een stealth-modus, nachtkijker compatibiliteit, dual-formaat positie coördinaten en een Jumpmaster activiteit modus. Verkrijgbaar in Coyote Tan of Zwart.
  • Camo: Met de designs Graphite en Mist Camo kan je opvallen of net in je omgeving opgaan, afhankelijk van je locatie.

Daar houdt het echter niet bij op. Via Garmin's Your Watch, Your Way kan je vanaf 1 maart een gepersonaliseerde versie van je Instinct 2 of 2S Solar maken die het best bij je smaak en persoonlijkheid past.3 Door de vele opties aan behuizing en bandjes, zijn er meer dan 240 verschillende design combinaties.

Klaar voor het avontuur?

De Instinct 2 en Instinct 2S zijn een toonvoorbeeld van Garmin's voortdurende innovatie in smartwatchtechnologie. Ze zijn nu beschikbaar aan adviesverkoopprijzen die variëren van 349,99 euro tot 499,99 euro, afhankelijk van het model. Ga voor meer informatie naar garmin.com.(1) Wanneer de Instinct 2 is gekoppeld met Garmin Connect™ en er wordt een incident gedetecteerd, kan Garmin Connect Mobile een bericht met de naam en locatie (indien beschikbaar) van de gebruiker naar zijn contactpersonen voor noodgevallen sturen.

(2) Onbeperkte batterijlevensduur alleen beschikbaar op Instinct 2 Solar 45 mm-modellen in smartwatchmodus. Alle cijfers over de levensduur van de batterij gaan uit van 3 uur per dag buiten in omstandigheden van 50.000 lux.

(3) De Instinct 2 is compatibel met Garmin Connect™, een all-in-one platform om de Instinct 2 verder aan te passen met gratis downloads van apps, widgets, wallpapers en meer. Gezondheids- en wellnessfuncties zoals het bijhouden van de vochtbalans en de menstruatiecyclus en zwangerschap zijn ook beschikbaar voor gebruikers via Garmin Connect™.


Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.