Nuttige cadeautjes voor een gelukkig én gezond eindejaar

De eindejaarsfeesten naderen snel. De magie van Kerstmis neemt langzaamaan toe en de cadeautjesjacht begint binnenkort. En wat als we dit jaar kiezen voor nuttige cadeaus die ook nog eens goed zijn voor de gezondheid? Zoals een smartwatch of activity tracker van Garmin bijvoorbeeld. Er is voor elk wat wils. Of het nu een cadeau is om je ouders te motiveren om vaker naar de sportschool te gaan, om je geliefde die elk jaar de bergen in trekt te plezieren, of om je kleine nichtje of neefje van de televisie weg te krijgen.... Hier alvast een selectie van activity trackers die je hele familie écht een gezond 2020 zullen bezorgen:

vívofit jr. 2 – De fitness-tracker voor kids

2020 wordt het jaar om te bewegen, zelfs voor de kleintjes. De vívofit jr. 2 is meer dan alleen een fitness-tracker voor kinderen (stappen tellen, legt slaaptijd vast en registreert de 60 minuten aanbevolen dagelijkse activiteit). Het gaat over een interactieve ervaring waarbij elk kind nieuwe avonturen kan ontgrendelen door fysieke activiteiten uit te voeren. Dit kan op verschillende manieren, zelfs door bijvoorbeeld huishoudelijke taken uit te voeren, tot groot plezier van de ouders. Wanneer ze hun 60 minuten dagelijkse activiteit hebben bereikt, kunnen de kinderen met de vívofit jr. 2 horloge de avonturen van Marvel Spider-Man (zie hieronder voor andere thema’s) ontdekken in de door hun ouders beheerde app. Je hoort het, dit horloge moedigt écht kinderen aan om te bewegen én te spelen, wat essentieel is om hun ontwikkeling te bevorderen.

Prijs: 89,99 € - Verschillende modellen beschikbaar: Disney Frozen, Disney Princess, Disney Minnie Mouse, Star Wars, Marvel Spider-Man en Marvel Avengers. 

vivomove 3 – Blijf verbonden, fit en gezond

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens! Deze vivomove 3 smartwatch is verkrijgbaar in verschillende kleuren en combineert de traditionele look van een analoog horloge met de essentiële slimme functies die je nodig hebt om je drukke leven bij te houden. Dit horloge is niet alleen een modeaccessoire, maar informeert ook over jouw globale gezondheid en begeleidt je bij verschillende dagelijkse fysieke activiteiten. Ben je klaar voor een workout? Track dan buitenactiviteiten zoals wandelen en hardlopen met de ingebouwde GPS. De vivomove is het ideale geschenk voor wie die nieuwe goede en sportieve voornemens écht willen waarmaken in 2020 en hun lichaam beter willen leren begrijpen.

Prijs vanaf 249,99€.

vivoactive 4/4S – De ideale partner voor al uw sportieve activiteiten

Met de vivoactive 4 leer je echt luisteren naar je lichaam. Deze smartwatch houdt al je activiteiten bij en dankzij een volledig overzicht van je persoonlijke gezondheidsparameters, helpt het je met het bereiken van gezondheids- en fitnessdoelen. Jouw favoriete afspeellijsten kunnen vooraf op je smartwatch gezet worden (zonder het bijzijn van je telefoon). Meer dan 20 sport-apps zijn geïntegreerd en het is mogelijk om tijdens het trainen de oefeningen op het scherm te volgen. Je kan in een handomdraai betalen en je blijft altijd verbonden met de mensen om je heen. Kortom, dit horloge begeleidt jou, je sportieve mama of papa, of eender wie in zijn dagelijkse leven en geeft de motivatie om doelen te bereiken en om niet op te geven.

 Prijs vanaf 279,99€.

Venu – Helder, veelzijdig en nauwkeurig

Besteed meer tijd aan jouw favoriete activiteiten en blijf op je lichaam afgestemd met de oogverblindende Venu GPS-smartwatch. De details van dit horloge zijn vergelijkbaar met die van vivoactive 4, maar de grote nieuwigheid hier is het prachtige AMOLED-scherm dat je watch laat schitteren aan je pols.

Prijs vanaf 349,99€.

Instinct – Het betrouwbare en robuuste horloge voor al je buitenactiviteiten

Houden jij en/of je geliefde niet van de begane paden? Wel, dan is de Instinct iets voor jullie. Dit robuuste GPS-horloge, gebouwd volgens militaire normen, is ontwikkeld om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Hiermee kan je eenvoudig navigeren, effectief trainen, te allen tijde verbonden blijven en jouw route in kaart brengen, volgen, analyseren en delen waar je jou ook bevindt. Bovendien gaat de levensduur van de batterij tot 14 dagen mee in smartwatch-modus. Dus, klaar voor nieuwe uitdagingen?

 Prijs vanaf 299,99€.

fēnix 6X Pro Solar edition – Voor echte avonturiers

En dan, last but not least, hét perfecte cadeau voor echte avonturiers. De fēnix 6X Pro Solar is het eerste Garmin-horloge dat wordt opgeladen met zonne-energie, waardoor je onbeperkt kunt bewegen en ontdekken. De fēnix 6X Pro Solar moedigt gepassioneerde atleten en alle avonturiers aan om hun inspanningen voort te zetten, hun grenzen te verleggen en het maximale uit hun passie te halen. Het horloge houdt tijdens het hardlopen jouw afgelegde traject bij en leidt je er doorheen met informatie over je prestaties op het moment zelf. Hiermee kan je routes, muziek, een planning en nog veel meer aan je trainingen toevoegen. Bottom line: wie dit horloge als cadeau krijgt kan 2020 en al zijn uitdagingen met gemak aan!

Prijs vanaf 949,99€.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.