Sportief en elegant, de Garmin Venu Sq heeft het allemaal

Een smartwatch met een gloednieuw vierkant design en een helder display, geschikt voor alle levensstijlen.

Brussel, 23 september 2020 - Het is niet altijd eenvoudig om je hectische dagelijkse routine te combineren met een gezonde levensstijl. Gelukkig helpt Garmin ons een handje. Het merk van smartwatches helpt je jouw actieve levensstijl te behouden en biedt twee nieuwe smartwatches met een vierkant design die passen bij alle levensstijlen en gelegenheden, de Venu Sq en Venu Sq Music Edition. Dankzij de smartwatches blijf je de hele dag actief want ze stellen je tal van sporten voor en houden ook nauwgezet je gezondheid in de gaten.

Een gezondheidscoach om je pols

Jouw welzijn is belangrijk! Daarom houdt de Garmin Venu Sq-serie een oogje in het zeil. Het horloge monitort je gezondheid en volgt alles 24 uur per dag, 7 op 7 op. Denk maar aan:

 • geavanceerde slaapregistratie die de verschillende fases (licht, diep of REM) van je slaap analyseert1
 • het opvolgen van je ademhaling en hydratatie; 
 • waarschuwingen bij abnormale hartslag (te hoog of te laag); 
 • het opvolgen van je menstruatiecyclus;
 • het monitoren van je stress met herinneringen om af en toe te ontspannen; ​ 
 • en nog veel meer2.

De vernieuwende "Body Battery" - functie controleert jouw energieniveau en helpt je bij het plannen van jouw trainingen en rust- en slaapmomenten.

Heb je soms te veel stress of voel je je soms angstig? Het horloge geeft je aan wanneer je best een pauze neemt en stelt verschillende ademhalingsactiviteiten voor: " Tranquility", "Coherence" en "Relax and Focus". Dit zijn essentiële elementen die je helpen om meer uit je slaap te halen, om kalmte te vinden en zelfs om je concentratie terug te vinden. 

Een nieuwe inspiratiebron om te sporten

Heb je hulp of motivatie nodig? De nieuwe Venu Sq helpt je hierbij, zelfs in de meest uitdagende momenten! Het horloge biedt je voorgeprogrammeerde trainingen aan, maar ook gepersonaliseerde trainingen op jouw maat. Deze functie is compatibel met de Garmin Coach: een gratis trainingsprogramma dat je helpt met het bereiken van je doelstellingen en prestaties, gecombineerd met een virtuele persoonlijke trainer om je van begin tot eind te begeleiden. 

Wanneer het tijd is om te bewegen, schotelt de Venu Sq-serie je meer dan 20 geïntegreerde sporttoepassingen voor, waaronder pilates, yoga, krachttraining, hardlopen, fietsen, golf en nog veel meer. Er is voor elk wat wils. Je kan ook je aantal stappen, je aantal verbrande calorieën, je intensiteitsniveau, ... nauwkeurig opvolgen. Genoeg om je gemotiveerd en in beweging te houden! 

Intelligente functies voor on-the-go

De Venu Sq begeleidt je bij al jouw dagelijkse activiteiten dankzij de verschillende functies: 

 • Blijf verbonden dankzij smartphone meldingen3 gedurende de hele dag; 
 • Veiligheids- en trackingfuncties: Verwittig in geval van een incident je noodcontacten tijdens buitenactiviteiten. Hierbij wordt je locatie in real time naar hen gestuurd
  • De "LiveTrack" functie geeft jouw familie en vrienden de mogelijkheid om jouw activiteit live mee te volgen, waardoor je jou geen zorgen hoeft te maken tijdens trainingen in open lucht3.
 • Betaal contactloos met Garmin Pay. Jouw portemonnee kan thuis blijven voor snelle, contactloze transacties4;
 • Personaliseer jouw horloge door applicaties, widgets en nog veel meer te downloaden uit de Garmin Connect IQTM-store;
 • Gebruik de Venu Sq met bijna elke smartphone (compatibel met AndroidTM- en Apple®-apparaten);
 • Geniet van jouw prachtige vierkante LCD-scherm met goede leesbaarheid. 

De Venu Sq Music Edition biedt ook een opslagruimte aan voor jouw muziek waardoor je naar je favoriete Spotify, Deezer of Amazon Music playlist kan luisteren op dit apparaat zonder hierbij uw smartphone te gebruiken5

Overtuigd?

De Venu Sq-serie is zowel een modeaccessoire als een sportbuddy, met een stijlvol vierkant design rondom een helder kleurenscherm. Aangezien de batterij tot 6 dagen mee kan in de smartwatchmodus en tot 14 uur in de GPS-modus, zal de Venu Sq snel jouw favoriete bron van motivatie worden om meer te bewegen. De Venu Sq is nu verkrijgbaar voor € 199,99 en € 249,99 voor de Music Edition en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

(1) Dit is geen medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om te worden gebruikt bij de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/gegevensrecisie. Pulse Ox is niet in alle landen verkrijgbaar.
(2) Zie Garmin.com/gegevens. ​
(3) Is geconnecteerd aan een compatibele smartphone. Zie Garmin.com/veiligheid voor de vereisten en beperkingen van de beveiligings- en volgfuncties.
(4) Zie informatie over het land waar u zich bevindt, het betalingsnetwerk en de emitterende bank. ​ ​
(5) Kan een premium-abonnement van een derde muziekaanbieder vereisen.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.