Verbeter je golfprestaties met de nieuwe Garmin Approach S62

Garmin stelt de Approach S62 voor: een nieuw stijlvol GPS-golfhorloge met een nog groter kleurenscherm en onmisbare parcoursinformatie van meer dan 41.000 golfbanen uit de hele wereld.

21 januari 2020 – Garmin onthult vandaag de Approach S62, een gloednieuwe premium golfhorloge dat golf naar een nog hoger niveau tilt. Met het horloge verbeter je eenvoudig je golfprestaties en verlaag je jouw handicap (hcp). Dit dankzij functies zoals PlaysLike Distance en Hazard View. Bovendien meet het horloge met de Virtual Caddie ook factoren als windsnelheid, baanindeling en analyseert hij vorige slagen. Zo weet het horloge perfect welke club je voor welke slag moet gebruiken. De Approach S62 is de perfecte partner om jouw golfprestaties naar een hoger niveau te brengen en dit onder eender welke weersomstandigheid. Want met zijn 1,3 inch kleurentouchscreen blijft het horloge ook leesbaar bij fel zonlicht. De Appraoch S62 biedt een totaalpakket aan en behoudt zelfs met het grotere, beter leesbare display zijn elegantie, zowel op de golfbaan, als in het dagelijks leven.

Verbeter eenvoudig je spelniveau dankzij enkele onmisbare functies 

De Approach S62 is, dankzij de verschillende geavanceerde functies, een strategisch hulpmiddel dat de golfer helpt bij het verfijnen van zijn aanpak op de green:

  • PinPointer: wanneer golfers worden geblokkeerd door een blind schot en de vlag niet kunnen zien, toont deze optie de spelers de exacte richting van de pin
  • PlaysLike Distance: deze functie past afstanden aan om stijgingen en dalingen te compenseren
  • Hazard View: brengt obstakels in kaart en geeft inzicht in de afstand, waardoor golfers exact weten wat ze moeten vermijden
  • Green View: het maakt niet uit waar de speler zich op de baan bevindt, het horloge zal de ware vorm van elke green weergeven waardoor je handmatig en nauwkeurig de vlag op de juiste positie kan plaatsen
  • Autoshot: registreert automatisch de locatie en afstand van elke slag (1). In combinatie met de Approach CT10 club trackers krijg je een compleet overzicht van je spel
"De Approach S62 is het enige horloge op de markt dat golfers zo veel essentiële golfinformatie bezorgt. En dankzij zijn stijlvolle design is hij ook perfect voor buiten het golfterrein", legt Dan Bartel uit, Vice President of Global Consumer Sales bij Garmin. "Dankzij onze nieuwe geïntegreerde Virtual Caddie en gedetailleerde kaarten van meer dan 41.000 golfbanen wereldwijd, helpt de Approach S62 u om uw grenzen te verleggen – zowel letterlijk, als figuurlijk.”

Stimuleer je winnaarsmentaliteit en raadpleeg je statistieken

Spelers die nog meer details wensen over hun spel kunnen de Approach S62 combineren met de Garmin Golf applicatie. Deze geeft hen toegang tot de nieuwe golfprestatiewidget. De applicatie berekent de statistieken en stuurt deze naar het horloge, zodat gebruikers de handicap, fairway en het percentage gemaakte of gemiste hits kunnen bekijken. De applicatie geeft zelfs een analyse van de gewonnen slagen en stelt gebruikers in staat om deel te nemen aan ranglijsten en toernooien met andere spelers van over de hele wereld.

Blijf geconnecteerd en houd je gezondheidsgegevens bij

De Approach S62 biedt een reeks functies die verder gaan dan de golfbaan, zoals:

  • Een tracking systeem voor de polshartslag (2) om de intensiteit van de activiteiten van de gebruiker weer te geven
  • De Pulse Ox (3) sensor, deze schat de zuurstofsaturatie in het bloed in en beoordeelt zo nauwkeurig mogelijk het algemene gezondheids- en fitnessniveau van de gebruiker
  • Slimme meldingen (4) voor het ontvangen van e-mails, berichten en waarschuwingen verschijnen op het horlogescherm, activiteit-trackerfuncties(2) en vooraf geladen activiteitsprofielen voor hardlopen, fietsen en zelfs zwemmen
  • Garmin Pay, een contactloze (5) betalingsoplossing, waarmee je eenvoudige en contactloos kan betalen met de S62 Approach
  • De Connect IQ Store is beschikbaar voor golfers die aangepaste wijzerplaten, applicaties of widgets willen downloaden.

Stijlvol een langdurig houdbare batterij

Dankzij de langer levensduur van de batterij van de Approach S62 gaat deze ook naast de golfbaan nog een hele tijd mee. Het horloge kent een batterijduur van 20 uur in GPS-modus en 14 dagen in de smartwatchmodus. Ook de look van het horloge kan je na het golfen eenvoudig aapassen met de Garmin's Quickfit bandjes. Zo blijf je steeds stijlvol kleurrijk met leer, siliconen, nylon of titanium opties.

De Approach S62 is nu verkrijgbaar tegen de aanbevolen verkoopprijs van €549.
Ga voor meer informatie naar garmin.com/golf.

*17 % groter dan het vorige model
(1) Contact tussen de bal en de club kan het traject van het schot beïnvloeden. Putten worden niet gevolgd. Sommige slagen, vooral chip shots rond de green, kunnen niet worden gevolgd.
(2) Zie Garmin.com/ataccuracy. ​
(3) Het is geen medisch hulpmiddel en is niet bedoeld om te worden gebruikt voor de diagnose of controle van een medische aandoening; zie Garmin.com/ataccuracy. Pulse Ox is niet in alle landen verkrijgbaar.
(4) In combinatie met een compatibele smartphone; zie Garmin.com/ble.
(5) Zie het momenteel ondersteunde land, het betalingsnetwerk en de uitgevende bankinformatie op https://www.garmin.com/nl-BE/garminpay/banks/.

Astrid Mattelaer

Perscontact, Famous Relations

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.