Cadeau-ideeën voor het eindejaar: slimme pakjes voor onder de kerstboom

Hieronder vind je een selectie van Garmin- producten die je dit jaar onder de kerstboom kunt leggen om je geliefden te verrassen

De feestdagen naderen snel. De jacht op cadeaus voor onder de boom is waarschijnlijk al bezig (of begint binnenkort!), maar het is niet altijd gemakkelijk om hét ideale cadeau te vinden... Kies dit jaar eens voor een geconnecteerd product van Garmin, een nuttig cadeau waar iedereen blij van wordt.

Er zijn Garmin-producten voor elke sporter, of het nu voor je ouders is die zichzelf willen motiveren om regelmatiger naar de sportschool te gaan, voor je partner die elk jaar naar de bergen trekt, of voor je kleine nichtje of neefje die je van achter de tv wilt halen... Er is iets voor elke smaak en elk niveau!

Voor de sportievelingen:

Ken of ben jij een echte atleet en/of avonturier en op zoek naar het beste trainingshulpmiddel? Deze Garmin multisport smartwatches met GPS helpen je om al je uitdagingen aan te gaan:

1) Epix Pro (Gen 2), met een AMOLED-scherm, voor een actieve levensstijl. Link naar product en link naar persbericht.

2) Fenix 7 Pro, verleg je grenzen, ongeacht je sport. Link naar het product en link naar het persbericht.

3) Instinct 2 & 2S Solar, stoer, robuust en klaar voor avontuur! Link naar het product en link naar het persbericht.

Voor de wielerfanaten:

Ben/of ken je iemand die zich liefst op twee wielen verplaast? De Varia RTL 515 (met achterlicht) is een must-have voor elke rit, zodat je met een gerust hart kunt fietsen. Deze radar en achterlicht werken samen met je Edge® GPS-fietscomputer of compatibele smartphone om je te waarschuwen voor naderende voertuigen achter je. Link naar het product en link naar het persbericht.

Voor het dagelijks leven:

1) De Garmin Lily, een kleine, elegante activity tracker die bij je stijl past en op je ritme aansluit. Link naar het product en link naar het persbericht.

2) De Garmin Index S2, een slimme weegschaal die je helpt je welzijn op peil te houden, of je nu een ervaren atleet bent of gewoon bewust je gewicht en gezondheid in de gaten wilt houden. Link naar het product en link naar het persbericht.

3) De Venu 3 en 3S, ontworpen voor alle sport- en gezondheidsdoelen. Link naar het product en link naar het persbericht.

Vind je perfecte watch in één klik: https://www.garmin.com/nl-BE/which-watch/

Ga voor meer informatie over Garmin-producten naar https://www.garmin.com/nl-BE/


 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Garmin

Garmin International Inc. is een filiaal van Garmin Ltd. (Nasdaq: GRMN), de wereldwijde leider op de markt van de satellietnavigatiesystemen. De groep houdt zich sinds 1989 bezig met het ontwerp, de productie, de commercialisering en de verkoop van apparaten en toepassingen voor navigatie, communicatie en informatie, waarvan de meeste van gps-technologie gebruikmaken. De producten van Garmin zijn bedoeld voor mobiele en draadloze toepassingen, toepassingen in auto’s en toepassingen voor openluchtrecreatie, zeevaart, luchtvaart en OEM. Garmin Ltd. is in Zwitserland gevestigd en zijn belangrijkste filialen zijn gebaseerd in de Verenigde Staten, in Taiwan en in Groot-Brittannië. Garmin is een gedeponeerd handelsmerk van Garmin Ltd. of zijn filialen.

Alle andere merken, productnamen, bedrijfsnamen en gedeponeerde handelsmerken behoren toe aan hun respectievelijke eigenaren. Alle rechten voorbehouden.